CA | EN

Sessió de treball: integració de federacions

20 maig 2015
Cooperativistes plantegen diferents sistemes de vots i quotes per la Federació resultant del procés d'integració.

La tercera i darrera sessió de treball sobre el procés d'integració entre federacions de cooperatives s'ha celebrat aquest dimecres 20 de maig a la seu de la FCTC amb la participació de representants d'una quinzena de cooperatives federades. 

Durant la sessió s'ha treballat el sistema de vots i quotes que hauria de tenir la futura entitat.

El resultat d'aquesta sessió, juntament amb els de les anterios trobades, permetran elaborar una proposta que la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya presentarà davant la resta de federacions participants al procés d'integració. 

Temàtiques Comunicació, Cooperatives Any 2015