CA | EN

Beques formació financera

30 juny 2015
La Fundació Seira ofereix a les cooperatives federades beques per aprofundir en la formació financera de les persones sòcies i treballadores. Sol.liciteu-les fins el 15 de desembre de 2015.

Fundació Seira posa a disposició de persones sòcies i treballadores de cooperatives de treball federades una nova edició del seu programa de beques amb l'objectiu de co-finançar programes formatius de l’àmbit financer.

El programa de beques de la Fundació Seira es va iniciar el 2010. En la seva edició actual es concentrarà en formacions exclusivament de l’àmbit financer ofertes per universitats o escoles, inclosa Aposta Escola Empresarial Cooperativa.

Un cop rebudes les sol.licituds, el Patronat de la Fundació Seira estudiarà les propostes rebudes i repartirà la dotació econòmica del programa de beques entre les diferents persones candidates seleccionades.

El termini per presentar les vostres sol.licituds s'acaba el 15 de desembre de 2015.