CA | EN

Arrenquen les Càpsules del Cafè de la Federació

24 agost 2015
Inaugurem un nou format de coneixement per facilitar l'intercanvi i l'aprenentatge entre cooperatives federades i aprofundir els temes tractats al Cafè de la Federació.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya estrena, aquest mes de setembre, la seva primera Càpsula del Cafè de la Federació. Es tracta d’un nou format d’intercanvi de coneixement de tres hores de durada que complementarà la formació breu que ofereixen les trobades mensuals del Cafè de la Federació.

Les Càpsules es programaran de forma complementària al Cafè de la Federació i els temes seran escollits entre aquells que hagin generat més interès i valoracions més altes entre les persones assistents a les trobades mensuals.

La primera Càpsula arrenca el proper 18 de setembre amb una sessió de tres hores dedicada a les Mètriques per a xarxes socials, impartida per Pilar Yépez. Les altes valoracions obtingudes per les persones assistents al Cafè de la Federació sobre el mateix tema han motivat la Federació a programar una sessió més extensa amb la mateixa docent. Els participants van valorar amb mitjanes entre vuit i nou els continguts i l’aplicació pràctica de la sessió. També va ser recollida la demanda majoritària d'una nova sessió d’aprofundiment de la qual ha sorgit la iniciativa de les Càpsules.

Iniciat fa tres anys, el Cafè de la Federació és un espai consolidat que facilita l’intercanvi de coneixement sobre temes relacionats amb la gestió empresarial, el màrqueting o les finances a partir de l’exposició d’una persona experta.

L’espai del Cafè està ideat per permetre l’intercanvi i el coneixement entre els assistents i incorpora un temps per a esmorzar que facilita el diàleg entre integrants de cooperatives d’horitzons diversos que tenen com a punt comú formar part de la Federació. 

Temàtiques Federació, Formació, Intercooperació Any 2015