CA | EN

Disponibles les subvencions per a Capitalcoop

01 setembre 2015
El programa busca reforçar la capitalització i donar resposta als problemes de liquiditat de cooperatives i empreses de l'economia social.

La recent publicació de l’Ordre de subvencions corresponent a Capitalcoop permet activar definitivament el programa que busca reforçar la capitalització i donar resposta als problemes de liquiditat de les cooperatives i empreses de l’economia social.

Gràcies a Capitalcoop, les cooperatives de treball federades podran millorar la seva solvència financera i, així, transmetre confiança per accedir a finançament i impulsar els seus projectes de creació, creixement o consolidació. L’Ordre publicada procura tant la reducció de costos com el rellançament econòmic de les empreses.

Més informació sobre Capitalcoop

Termini de sol·licitud de la subvenció: des de l’endemà de la seva publicació al DOGC (1 de setembre) fins el 31 d’octubre de 2015.

El programa Capitalcoop ha estat impulsat per la Fundació Seira, l’entitat especialitzada en el finançament de les cooperatives de treball, i el Departament d’Empresa i Ocupació, així com les entitats membres de la xarxa Financoop Cajamar, Laboral Kutxa, Fiare Banca Ètica, Coop 57 i les societats de garantia recíproca Avalis i Oinarri.

 

Temàtiques Economia, Finançament, Innovació Any 2015