CA | EN

Un Pla Estratègic conjunt

23 setembre 2015
Seguim recollint opinions de les cooperatives federades sobre com ha de ser el nou Pla Estratègic i compartim una opinió al blog sobre la importància de participar en el procés.

Unes seixanta cooperatives de treball ja han accedit a l'enquesta sobre el Pla Estratègic de la Federació. Aquestes opinions s'afegeixen a les recollides a la sessió de treball presencial feta el passat 18 de juny i són útils per conèixer les prioritats de les cooperatives federades de cara a definir les nostres línies d'acció durant 2016-2018.  

Compartim amb vosaltres una crida a la participació, recollida en forma d'opinió al blog de les cooperatives, al diari Ara. El signa Carme Giménez, sòcia de la cooperativa L'Apòstrof, representant del Grup Ecos al Consell Rector amb càrrec de Secretària. 

Llegiu Fem-la de totes, fem-la entre tots

Temàtiques Federació Any 2015