CA | EN

Coneix la nova Llei de cooperatives

28 setembre 2015
Arrenca una bateria de sessions informatives per conèixer la nova Llei de cooperatives i resoldre dubtes sobre com ens afecta. Les sessions es faran a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona i també als Muncipis cooperatius.

Després de l'aprovació i posterior entrada en vigor de la nova Llei de cooperatives, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ha iniciat la programació d'accions de difusió de la nova legislació impulsada amb l'objectiu d'incentivar la creació de cooperatives, facilitar el finançament, millorar la gestió empresarial, simplificar càrregues i dimensionar el sector.

Les properes setmanes arrenca una seguit d'actuacions informatives obertes a la participació de les cooperatives federades i de les persones que tenen projectes cooperatius. Les sessions permetran resoldre dubtes i inquietuds sobre els canvis que implica la nova Llei de cooperatives i comptaran amb la participació d'una persona experta.

Les sessions es faran a Barcelona Tarragona, Lleida i Girona, així com a les poblacions participants al programa Municipi Cooperatiu. Ja us podeu inscriure a les sessions informatives previstes a: 

Sitges. Divendres 2 d'octubre. 
Sant Cugat del Vallès. Dimarts 6 d'octubre. 
El Prat del Llobregat. Divendres 9 d'octubre. 
Barcelona. Divendres 9 d'octubre. 
Sant Joan Despí. 14 d'octubre.  
Berga. 14 d'octubre. 
Sabadell. 16 d'octubre.
Viladecans. 29 d'octubre. 
Mataró. 29 d'octubre. 
Granollers. 4 de novembre. 
Terrassa. 5 de novembre.  

El calendari de sessions anirà completant-se durant els propers dies i el podeu anar seguint a través de l'agenda del web. 

Temàtiques Formació, Legal Any 2015