CA | EN

Fem créixer la Federació

01 octubre 2015
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya posa en marxa una campanya per captar noves cooperatives a través de les empreses que ja estan federades.

Amb el missatge “Ajudeu-nos a fer créixer la Federació. Porteu una cooperativa amiga” es fa una crida a les cooperatives federades a difondre els avantatges de formar part de la Federació entre aquelles empreses que encara no en són membres amb l’objectiu de convidar-les a integrar-s’hi.  

La iniciativa persegueix implicar les cooperatives federades en la construcció d’una entitat àmplia, diversa i representativa de la qual puguin gaudir el màxim nombre de cooperatives i que faciliti la quantitat més gran de connexions entre empreses. De la mateixa manera, una Federació forta contribueix a fer sentir la veu del moviment cooperatiu i multiplica la capacitat d’incidència del cooperativisme.

Un cop federades les noves cooperatives podran:

  • Accedir a espais de decisió i de participació com ara grups de treball temàtics o sectorials
  • Participar a espais d’aprenentatges i de relació a partir de les propostes com el Cafè de la Federació, orientació financera o formació
  • Beneficiar-se de la interacció amb cooperatives de tots els sectors i dimensions a través del Municipi cooperatiu, activitats de networking o el Marketplace

Consulteu el catàleg Ja estem federats... i ara?

Identifiqueu-vos com a cooperativa federada

Destaqueu que sou cooperativa i que formeu part de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya en els vostres materials de comunicació i màrqueting. Expliqueu als vostres clients i proveïdors que formeu part d'un moviment, basat en principis i valors, que agrupa quasi 5.000 empreses a Catalunya i més d'un milió de persones a tot el món.

Logo Som Coop Federada.