CA | EN

Tres emissores locals promouen cooperatives

10 novembre 2015
La Federació i les ràdios municipals de Terrassa, Sant Cugat i Sabadell col·laboren per promoure el cooperativisme en el marc del programa Municipi Cooperatiu.

Durant el mes de novembre les emissores municipals de Terrassa i Sant Cugat han incorporat a la seva programació la promoció del cooperativisme i, específicament, de les empreses cooperatives a través d'un concurs que té com a premi uns vals per consumir a cooperatives locals. 

Ràdio Terrassa col.labora activament amb la campanya Terrassa Cooperativa impulsada conjuntament amb l'Ajuntament i la Federació en el marc del programa Municipi Cooperatiu. A banda de fer-se ressò de totes les activitats previstes del 5 al 14 de novembre, durant dues setmanes el programa matinal El Submarí de Ràdio Terrassa, entrevista representants de les cooperatives de treball terrassenques amb l'objectiu de conèixer la seva activitat i característiques. Al final de les entrevistes es fan preguntes als oients i aquells que hi responen correctament entren en el sorteig d'uns vals, cortesia de la FCTC, per consumir productes i serveis a les cooperatives de la ciutat. 

A Sant Cugat, l'emissora municipal s'ha implicat en la promoció de vals de descompte per a consumir productes i serveis a cooperatives de la ciutat i ho ha fet amb una campanya de falques radiofòniques i bàners al web de CugatCat. 

Durant dues setmanes els oients podran respondre les preguntes del concurs i guanyar els vals de descompte que entrega la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. 

A Sabadell, un dels municipis cooperatius amb més quantitat de cooperatives, la Ràdio Municipal s'ha implicat a la campanya de promoció del cooperativisme impulsada per la Federació amb una proposta de microespais per entrevistar cooperatives de Sabadell que està previst que comenci les properes setmanes. 

Temàtiques Comunicació, Cooperatives Any 2015