CA | EN

El cooperativisme present a la investidura de Puigdemont

12 gener 2016
El president de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Perfecto Alonso, participa a la cerimònia d'investidura de Carles Puigdemont com a nou president de la Generalitat de Catalunya.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, l'entitat que representa més de 3000 empreses cooperatives, ha enviat una carta al nou president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, expressant la voluntat de contribuir a una Catalunya socialment justa, generadora d'ocupació i participativa. 

El cooperativisme ha estat present, aquest dimarts 12 de gener, a la investidura de Puigdemont, a través de la presència de Perfecto Alonso, president de la FCTC.  

En la seva comunicació a Puigdemont, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya posa en valor el creixent interès per la forma cooperativa com un model empresarial que posa les persones al centre de la seva activitat, que està compromès amb un creixement sostenible i basat en principis democràtics, que promou la participació de les persones membres, genera estabilitat a llarg termini i es manté arrelat al territori. 

La Federació va recordar als partits que concorrien a les eleccions del 27 de setembre la capacitat de les cooperatives per generar activitat econòmica i ocupació des dels valors i la primacia de les persones. A més va demanar al nou govern “polítiques que afavoreixin el creixement empresarial i la generació d’ocupació a partir d’un model transformador”.


Temàtiques Cooperatives Any 2016