CA | EN

Tens capacitats per a l'emprenedoria cooperativa?

14 gener 2016
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya impulsa un test online i auto-avaluat que permet detectar les competències i les capacitats necessàries per impulsar una cooperativa.

El test forma part de les accions impulsades des de l'àrea de suport a la creació de cooperatives i busca crear i capitalitzar coneixement a l'entorn de l'emprenedoria cooperativa amb l'objectiu de desenvolupar un context favorable als projectes cooperatius. 

Qualsevol persona que accedeixi a l'aplicació, allotjada al nostre web, podrà verificar les seves aptituds per a l'emprenedoria cooperativa i obtenir les claus per millorar-les de cara a la creació d'una empresa cooperativa. 

El test s'ha dissenyat a partir de l'experiència d'orientar milers de persones interessades en crear una cooperativa a les sessions obrertes i col.lectives que cada dues setmanes es fan a la Federació i que ens ha donat elements per desenvolupar una llista de competències i capacitats importants per a les persones que impulsen empreses de base col·lectiva.

Anar al test de l'emprenedoria cooperativa

Anar al document sobre les competències de l'emprenedoria cooperativa

Properament convocarem una sessió oberta sobre les capacitats i competències de l'emprenedoria cooperativa. Consulteu la nostra agenda o subscriviu-vos al butlletí per conèixer les dates previstes. 

Temàtiques Comunicació Any 2016