CA | EN

Nova gerent a Aposta

20 gener 2016
El nomenament de Mayte Cortina al capdavant de l'escola de formació cooperativa Aposta coincideix amb el desplegament de la nova planificació estratègica.

La Mayte Cortina Martínez és, des d'aquest mes de gener, la nova gerent d'Aposta, Escola Empresarial Cooperativa. Amb aquest nomenament del Consell Rector s’inicia una nova etapa a la cooperativa, que coincideix amb el desplegament de la planificació estratègica per als propers anys orientada a la necessitat de comptar amb una direcció que pugui afrontar els canvis de model de la formació i, alhora, amb un profund coneixement de la gestió empresarial.

La Mayte Cortina substitueix al càrrec a l'Antoni Oró, que ha estat al capdavant de la cooperativa des del juny del 2014. Aposta li agraeix la feina feta, el temps i la dedicació del seu treball.

La Mayte Cortina arriba a Aposta amb una llarga experiència com a consultora d'empreses en els àmbits de les finances, màrqueting, estratègia, innovació i internacionalització. També ha desenvolupat tasques d'assessorament empresarial per a pimes, persones autònomes i emprenedores. A més, té experiència com a docent en els camps de la innovació, l'econòmic-comptable i empresarial per a diferents col·lectius. 
Temàtiques Formació Any 2016