CA | EN

Nomenat el nou director general de cooperatives

29 gener 2016
El govern de la Generalitat de Catalunya ha nomenat Josep Vidal i Fabrega nou director general d'Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa. Vidal substitueix Xavier López en el càrrec.

La nova direcció general està dins del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, sota la direcció de Dolors Bassa i Coll, dins de l'àrea adscrita al vicepresident Oriol Junqueras. El nomenament va ser publicat al Diari Oficial de la Generalitat el 26 de gener.

La trajectòria professional de Josep Vidal està vinculada al Tercer Sector. 

Vidal substitueix Xavier López que va arribar a la Direcció General d'Economia Social, Cooperativa i Treball Autònom el 2011. Entre d'altres, durant aquest període, s'ha impulsat el programa de col·laboració público-privada Aracoop, del qual la Federació de Cooperatives de Treball n'és entitat sòcia, així com la nova Llei de cooperatives.  

Any 2016