CA | EN

Arrenca el Baròmetre cooperatiu

08 febrer 2016
La iniciativa permetrà conèixer l'evolució de les cooperatives federades, les àrees de millora i, també, la seva visió sobre les accions impulsades per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

La tercera edició del Baròmetre cooperatiu oferirà, com a novetat, un informe personalitzat per a cada cooperativa participant, que rebrà un informe individual amb la principal informació proporcionada comparada amb el conjunt de cooperatives federades.

Aneu a l'enquesta. 

Termini: 4 de març. 

Els resultats recollits pel Baròmetre cooperatiu són essencials per generar coneixements sobre les empreses federades i, molt especialment, facilitar la programació d’activitats que responguin a les necessitats expressades. 

El Baròmetre cooperatiu és públic i els seus resultats es poden consultar al web on trobareu les edicions 2014 i 2013. Aneu a l'espai Baròmetre del web.