CA | EN

Primera reunió amb el nou director general de cooperatives

15 febrer 2016
Una delegació de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya visita el nou director general Josep Vidal.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya (FCTC) ha presentat avui al nou director general d'Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat, Josep Vidal, una bateria de propostes pel foment del cooperativisme articulades a l’entorn de dos grans eixos: la promoció de la cultura cooperativa, d’una banda, i l’enfortiment i la consolidació de les cooperatives, de l’altra.

Entre altres, la Federació ha demanat el reconeixement i presència del cooperativisme en espais de decisió així com polítiques de foment que afavoreixin les cooperatives com una via per afavorir la transformació social.

La delegació de la FCTC formada per representants del Consell rector i encapçalada pel seu president Perfecto Alonso estava composada per David Vargas, de MadSystems; Valentí València, del Col·lectiu Ronda; Manel Cendón de Transports Urbans de Sabadell; Guillem Llorens, de Sepra; Francesc Martínez de Foix, del Grup Cooperatiu TEB; Miquel Canet, del Taller Àuria i Guillem Perdrix, director de la FCTC.

La reunió ha permès presentar la federació i les seves principals línies de treball. Per la seva banda Josep Vidal ha expressat la seva predisposició a apostar pel cooperativisme com a motor de l’economia social.

El nou director general substitueix Xavier López en el càrrec. 

Temàtiques Cooperatives Any 2016