CA | EN

Les cooperatives tindran un espai al BizBarcelona

29 febrer 2016
Aquest any tornem al BizBarcelona per promoure cooperatives. El Saló de les pimes i l'emprenedoria dedicarà un espai propi a l'Economia Social, que es complementarà amb els tradicionals Bizempren i Bizpimes.

La propera edició del BizBarcelona, la trobada anual de les pimes i l’emprenedoria, comptarà aquest any amb un nou espai dedicat a les economies que promouen un altre model socioeconòmic, dins les quals es troben les cooperatives. Com cada any la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya tindrà un stand al BizBarcelona i promourà activitats de foment del cooperativisme.

BizEconomiaSocial és el nom de l’espai que donarà a conèixer propostes i iniciatives  transversals  relacionades amb l'Economia Social i Solidària, l'Emprenedoria Col·lectiva, el Cooperativisme, l'Economia del Bé Comú, l'Economia  Col·laborativa, les Economies Comunitàries i l'Economia Social d'Inserció Laboral.

Segons els organitzadors de BizBarcelona l’àrea dedicada a l’economia social respon a la voluntat de convertir el Saló en un espai més plural i de referència per impulsar noves pràctiques econòmiques , així com donar veu a l'ecosistema d'economies transformadores. El BizEconomiaSocial conviurà amb el BizEmprèn, espai dedicat al foment de l’emprenedoria i Bizpimes, amb una oferta específica per a petites i mitjanes empreses.

Les cooperatives que desitgin assistir al certamen disposaran d’invitacions al seu abast a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. 

Temàtiques Comunicació, Creació Any 2016