CA | EN

Cooperativa d'arquitectes premiada als Manuel Arroyo

02 març 2016
La cooperativa d'arquitectes Labaula, impulsada amb el suport de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, rep el premi Manuel Arroyo. Labaula és un dels projectes que van assistir durant 2015 a les sessions informatives Creacoop que es fan cada dues setmanes.

La cooperativa premiada, Labaula, ha estat impulsada per part de sis arquitectes que ja treballaven junts en un estudi des de fa tres anys. Segons en Francesc Brugaroles, un dels socis impulsors, "sabíem que no volíem ser un despatx tradicional i que volíem tenir cadascú un vot. Vam veure que la cooperativa era el que més ens encaixava".

El 2015 van venir a les sessions col·lectives i obertes d'assessorament a la creació de cooperatives que es fan cada dues setmanes a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. Posteriorment van rebre orientació específica que van complementar amb la formació FemPla per conèixer l'eina de planificació economico-financera de la Federació

Labaula és la cooperativa guanyadora del Premi Manuel Arroyo entregats dijous 25 de febrer a l'Escola Sant Gervasi i patrocinats, entre altres entitats, per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. 

Els premis busquen donar suport i impulsar projectes empresarials cooperatius, premiar projectes en l’àmbit de les ciències de la vida i reconèixer trajectòries d’excel·lència d’exalumnes de l’Escola. Els premis recullen els valors del fundador de l’Escola, en Manuel Arroyo: impulsor de projectes cooperatius i innovadors en àmbits com l’educació, l’empresa o la solidaritat.

Juntament amb Labaula, ARKYNE TECHNOLOGIES, SL ha guanyat el II Premi Manuel Arroyo en Ciències de la Vida. Finalment, la guanyadora en la categoria d’exalumnes ha estat, enguany, la Meritxell Martínez, exalumna d’Escola Sant Gervasi de la promoció del 1998, llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra. 

Any 2016