CA | EN

La Federació, al Ple Municipal de Badalona

29 març 2016
La intervenció del president de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Perfecto Alonso, al Ple Municipal de Badalona, ratifica l'adhesió de la ciutat al programa Municipi Cooperatiu.

Convidat durant la signatura de l'adhesió de Badalona al programa Municipi Cooperatiu a participar al Ple Municipal, el president de la FCTC, Perfecto Alonso, va lloar la voluntat del consistori de participar al programa de foment del cooperativisme del qual ja formen part 18 ajuntaments. 

Amb una seixantena de cooperatives registrades i una importància històrica en el moviment cooperatiu, la Federació de Cooperatives de treball de Catalunya, en paraules del seu president, s'ha mostrat orgullosa de l'adhesió de la ciutat de Badalona al programa. 

El president va recordar els mecanismes disponibles a la Federació per donar suport al moviment cooperatiu, des de la guia sobre la Llei de Cooperatives, els mecanismes de finançament com Financoop, les eines de creació de cooperatives com els test de competències i capacitats per a l'emprenedoria cooperativa o la força multiplicada que s’aconsegueix a partir de la intercooperació i el treball en xarxa que es potencia des de la Federació. 

El Municipi Cooperatiu és un programa de difusió, creixement i sensibilització del cooperativisme de treball impulsat a diversos municipis catalans del qual forma part Badalona i 17 ajuntaments més. 

 

Temàtiques Cooperatives, Municipi Cooperatiu Any 2016