CA | EN

Publicada la revista .COOP

11 abril 2016
La revista de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ja està publicada amb un recull de notícies, reportatges i reflexions de l'any. Si no la rebeu, passeu a buscar-la!

El número 5 de la revista .COOP arriba, com cada any, pels volts de l'Assemblea i conté una gran diversitat d'informacions i debats oberts sobre temes d'interès per al món cooperatiu. Com ja és habitual, la part final està dedicada al directori de cooperatives i s'hi reprodueixen les dades de totes les empreses que formen la Federació.   

Plantejada sempre com un resum extens de l'any cooperatiu, la revista .COOP proposa un recull de l'actualitat en petites notícies breus. I, a continuació dedica espai a les darreres publicacions, com l'Anàlisi del perfil de les persones consumidores i usuàries de cooperatives de treball, presentat a l'octubre de 2015, i que ha servit de fonament per elaborar la Guia per fer un pla de màrqueting a les cooperatives.També el conjunt d'accions relacionades amb les competències i capacitats de l'emprenedoria cooperativa o la Guia per a la interpretació de la Llei de cooperatives tenen els seus articles de reflexió a les pàgines del .COOP. 

Entre les cooperatives retratades, destaquem aquest any l'oportunitat de conèixer membres de la Federació com Pediatria dels Pirineus, Nusos, Spora i El Timbal.

La revista ens porta reflexions com la d'Elba Mansilla, de La Ciutat Invisible, sobre la igualtat de gènere o com les empreses no cooperatives absorveixen els valors i principis cooperatius. 

Les cooperatives federades rebreu la revista a la vostra seu. També la podeu consultar al web.

Consultar els números publicats de .COOP. 

Temàtiques Comunicació, Publicacions Any 2016