CA | EN

Promovem cooperatives al BizBarcelona

17 maig 2016
Serem al Saló de les pimes i l'emprenedoria promovent cooperatives, amb dues ponències, un estand informatiu, presència a l'espai Assessora't i accés al networking de l'economia social. Reserveu les vostres invitacions.

Com ja és habitual, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya participa a la cita de les pimes i l’emprenedoria dels propers 1 i 2 de juny al BizBarcelona. Aquest any la trobada comptarà amb un nou espai que agruparà les propostes que defensen un model socioeconòmic alternatiu: el BizEconomiaSocial. Sota aquesta marca trobareu les xerrades de cooperatives i també les propostes de la Federació.  

A la Federació disposem de 100 entrades gratuïtes per a les cooperatives federades. Contacteu-nos per reservar la vostra. 

A més, durant els dos dies del BizBarcelona serem el punt d'informació per crear cooperatives a l'espai Assessora't on venen les persones interessades a conèixer els passos per crear la seva empresa. Busqueu-nos també al nostre estand informatiu. Us convidem a portar el vostre material promocional per tal de donar visibilitat a la diversitat i la força de les empreses cooperatives. Feu-lo arribar a la Federació entre el 23 i el 27 de maig.

A més, ens trobareu a les següents trobades: 

  • Dia 1 de juny de 15h a 16h. Sala BizEconomiaSocial. Crea la teva cooperativa. La cooperativa i les competències de les persones emprenedores. Pautes per crear una cooperativa. Quines són les característiques i funcionament del model cooperatiu i les competències específiques necessàries de les persones que les impulsen?.
  • Dia 2 de juny de 13h a 14h. Sala BizEconomiaSocial. Com pots finançar el teu projecte d'’economia social? Negociació i instruments. Quines són les característiques específiques de les cooperatives i entitats de l’economia social a l’hora de cercar finançament? Ho expliquem en aquesta sessió on també parlarem de com afrontar la negociació amb les entitats financeres.
  • Dia 2 de juny a les 15.00h. Sala BizEconomiaSocial. Networking: la cadena de la intercooperació per fomentar les relacions entre les empreses de l’economia social i cooperativa. Una proposta del programa Aracoop que us convida a contactar amb altres cooperatives i promoure els vostres productes i serveis. Participeu a la iniciativa omplint el següent formulari abans del 24 de maig.

 I també: Consulteu el programa complet del BizEconomiaSocial