CA | EN

Darrera Comissió de Gestió abans l'Assembla

21 setembre 2016
La Sectorial de Cooperatives d'Iniciativa Social celebra la seva darrera Comissió de Gestió abans l'Assemblea del 4 d'octubre.

La reunió de la Comissió de Gestió de la Sectorial de Cooperatives d'Iniciativa Social ha permès preparar la propera Assemblea, així com la presentació de l'eina de càlcul d'impacte de les cooperatives Valorsocial.coop, programades pel proper 4 d'octubre.

Durant l'Assemblea està previst renovar càrrecs a la Comissió de Gestió de la Sectorial. Pel període que comença, la Sectorial convida totes aquelles cooperatives d'iniciativa social que desitgin implicar-se en el funcionament de la Comissió de Gestió a fer arribar la seva candidatura per incorporar-se a la Comissió de Gestió.

La Sectorial va commemorar a finals de 2015 el seu 20+1 aniversari amb una trobada que va posar en valor la tasca feta i els projectes de futur. 

Des dels seus inicis, la Sectorial ha mantingut el doble objectiu de ser un espai d’intercooperació i, alhora, impulsar el model cooperatiu en la gestió de serveis. En la seva trajectòria, s'han assolit importants fites com ara l’enfortiment de la vinculació amb el conjunt del tercer sector i les diferents organitzacions representatives, així com la difusió i la visualització del model d’empresa cooperativa.

Juntes, les cooperatives de la Sectorial facturen a l’entorn de 165 milions d’euros i donen feina a més de 8.000 persones.

Temàtiques Cooperatives, Iniciativa Social Any 2016