CA | EN

Eina de càlcul de l'impacte social cooperatiu

31 octubre 2016
ValorSocial.coop és una eina al servei de totes les cooperatives que desitgin conèixer quin és el seu impacte social.

Convençudes que les cooperatives multipliquen els recursos que reben i generen valor entre els seus grups d’interès, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ha creat ValorSocial.coop, una eina allotjada al nostre web que quantifica l’impacte social, econòmic i ambiental de les cooperatives.

L’elaboració de l’eina és fruit d’un procés participatiu. Durant 2016 diverses cooperatives han participat en un grup de treball per definir indicadors i resultats adaptats a la realitat del seu dia a dia.

ValorSocial.coop està al servei de totes les cooperatives que desitgin conèixer quin és el seu impacte social. Mitjançant una enquesta que avalua gairebé 100 indicadors, les cooperatives poden conèixer el valor del seu impacte, fer un seguiment de la seva evolució i establir una comparativa amb el total de cooperatives i el seu sector. 

Paral·lelament, gràcies a les dades recollides, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya podrà, a més, obtenir dades agregades per sector d'activitat.

Recordeu que, si sou cooperativa d’iniciativa social, heu d’indicar-ho i podreu respondre la part de l’enquesta específica per a les cooperatives de la Sectorial.

Si sorgeixen dubtes o us calen aclariments durant el procés de resposta a l’enquesta ValorSocial.coop, escriviu-nos o truqueu-nos a la Federació. 

Entrar a l'eina ValorSocial

Temàtiques Comunicació Any 2016