CA | EN

Dues trobades de cooperatives a la Federació

14 novembre 2016
Som un espai per intercooperar, fer xarxa i créixer com a cooperatives. Aquest mes de novembre fem dues trobades: una per a empreses recentment federades i una altra oberta a totes les cooperatives de la Federació. Inscriviu-vos-hi!

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya promou el cooperativisme i genera oportunitats per a aprendre, créixer i compartir entre cooperatives. Un dels nostres reptes és esdevenir un espai d’intercanvi i d’intercooperació per a les més de 500 empreses cooperatives de tots els sectors d’activitat, dimensions i ubicacions que formeu part de la Federació, que creix cada any amb noves incorporacions.

Hem organitzat dues activitats enfocades a romoure la intercooperació i conèixer més i millor les persones que formen les cooperatives federades.
 

DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE 

Si sou una cooperativa recentment federada, veniu el proper divendres 18 de novembre a l'activitat Coneixeu les cooperatives, coneixeu la Federació.

Us proposem una activitat entretinguda per donar-vos a conèixer i, alhora, contactar cooperatives que, com vosaltres, fa poc temps que s'han federat. La idea és col·laborar i compartir projectes, establir connexions i, per descomptat, conèixer la Federació. 

Més informació i inscripcions. 

 

DIMECRES 30 DE NOVEMBRE

Us convidem a Practica la intercooperació, una activitat de coneixement i treball en xarxa on es posarà en pràctica l’enginy, la creativitat i la comunicació de les persones participants.

De forma conjunta, entre totes les cooperatives, de les més noves a les més veteranes, construirem amb les nostres mans un prototip sostenible que permetrà fomentar l’intercanvi, la comunicació i la cohesió.

Més informació i inscripcions. 

 

Us hi esperem!

 

 

Temàtiques Federació, Intercooperació Any 2016