CA | EN

Baròmetre BCN 2016

14 desembre 2016
El Baròmetre Cooperatiu presenta una edició Barcelona que ofereix una radiografia de les empreses cooperatives de treball que operen a la capital catalana.
El Baròmetre Cooperatiu que elaborem cada any a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i que aquest 2016 va per la seva tercera edició, compta enguany amb una edició Barcelona. El nou document s'ha creat a partr de la mateixa enquesta que va permetre fer el baròmetre general i s'ha segmentat amb les cooperaives de treball federades que operen a la ciutat de Barcelona. 

Com a la versió completa, l’edició Barcelona del Baròmetre permet conèixer les necessitats de les cooperatives federades i ofereix una radiografia sobre múltiples aspectes del seu comportament, des de la seva situació econòmica, el desenvolupament social, la cooperació empresarial o les eines de
comunicació utilitzades.
 
L’edició Barcelona del Baròmetre Cooperatiu té com a finalitat dotar les cooperatives federades de noves eines que millorin l’avaluació de la situació del sector, la capacitat d’autoanàlisi i la presa de decisions estratègiques.

Temàtiques Comunicació, Cooperatives Any 2016