CA | EN

Arrenca la captació de projectes per a la Ronda de finançament Financoop 2017

24 gener 2017
La Ronda de finançament permetrà a cooperatives i entitats de l'economia social accedir a capital i finançament per part d'entitats especialitzades en el finançament cooperatiu, agrupades a la Xarxa Financoop.

Els projectes cooperatius amb necessitat de finançament o capital ja es poden presentar a la Ronda de finançament que se celebrarà el proper mes de maig a Barcelona, en el marc de Financoop 2017, la jornada que uneix cooperatives, entitats de l'economia social, organitzacions financeres i administracions públiques.

Participar a la Ronda de finançament ha de permetre a les cooperatives i entitats de l'economia social captar capital i finançament d'entitats especialitzades, agrupades a la Xarxa Financoop i coordinades per la Fundació Seira.

Per participar a la Ronda de finançament cal presentar propostes que requereixen capital i finançament per sobre dels 150.000 euros. 

Inscriure'm a la Ronda de finançament

La Ronda de finançament forma part de la Jornada Financoop 2017 que, en la seva quarta edició, compta a més amb una plenària d'experiències internacionals inspiradores, així com espais de relació amb les entitats organitzadores i punts informals d'intercanvi entre assistents.

La Xarxa Financoop està coordinada per la Fundació Seira i té per objectiu incentivar la cooperació d’entitats financeres, agents públics i empreses cooperatives, així com integrar dins del sistema financer convencional les finances al servei de les cooperatives. La Xarxa Financoop està formada per les següents entitats: Acció Solidària Contra l’Atur, Avalis, Cajamar, Coop57, FETS, Fiare Banca Ètica, Gicoop, Iesmed, Laboral Kutxa, Oinarri, Institut Català de Finances, Direcció General d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa.

Temàtiques Finançament Any 2017