CA | EN

Com fer les millors memòries d'activitat

24 març 2017
El Cafè de la Federació es converteix en un espai per aprendre a fer memòries d'activitat que connectin amb els públics als quals van dirigides.

Cada any les cooperatives federades s'enfronten al repte d'elaborar la memòria d'activitats. Des de la Federació vam voler donar algunes pistes per tal que aquesta tasca sigui el més interessant possible i el resultat permeti crear una eina per connectar amb el públic. Per això, vam dedicar el Cafè de la Federació de març a les Memòries de Sostenibilitat. Veieu el vídeo resum : 

Arran de les preguntes i interessos de les persones cooperativistes assistents a la sessió, la trobada es va enfocar per adaptar-se a les necessitats del públic present, interessat a conèixer les pistes bàsiques per crear una memòria atractiva. A la sessió, es van compartir dubtes i expectatives a l'hora de crear una memòria i el ponent, en Pau Vidal, director de l'Observatori del Tercer Sector, va donar pistes clau per sobreviure a l'elaboració de la memòria anual.

El Cafè de la Federació és un espai d'intercanvi de coneixement que proposem a les cooperatives un cop cada mes per aprofundir en un tema relacionat amb les gestió o la comunicació. 

La sessió es retransmet en directe via el nostre canal Youtube. 

Mireu els videoresums de les sessions fetes aquest 2017 al Cafè de la Federació. 

Temàtiques Innovació Any 2017