CA | EN

Inscripcions a Financoop

13 abril 2017
A la seva IV edició, la Jornada Financoop acollirà divendres 5 de maig al Parc Tecnològic de Barcelona una ronda de finançament per a cooperatives i empreses de l’economia social i, alhora, facilitarà l’intercanvi amb entitats financeres i inversors de base ètica, cooperativa i d’economia social.

Totes les cooperatives federades estan convidades a la Jornada Financoop, oberta també a entitats de l'economia social. Per participar-hi us podeu inscriure al següent enllaç: 

INSCRIPCIONS JORNADA FINANCOOP

Programa

La Jornada Financoop serà divendres 5 de maig de 10h a 14h al Parc Tecnològic de Barcelona, c/Marie Curie 8-14) i s'organitza a l'entorn de quatre moments especials: 

Ronda de finançament

Els projectes cooperatius o socials de més de 150.000 euros seleccionats formaran part de la roda de finançament. A la passada edició, s’hi van repartir més de dos milions d’euros davant un auditori de dues-centes persones de l’àmbit cooperatiu.

Experiències internacionals d’èxit

La jornada acollirà la presentació d’un estudi sobre finances cooperatives i per a l’economia social que exposa casos d’èxit de Canadà, el Regne Unit, Itàlia i França. El treball pretén generar debat i reflexió al voltant de les diferents formes d’enfocar les finances cooperatives.

Espai Cara a Cara

Espai específic per a projectes cooperatius i de l’economia social amb necessitats de finançament i capital, per a qui desitgi conèixer les entitats de la Xarxa Financoop o busqui col·laboracions a mig i a llarg termini consulteu el formulari d’inscripció a la jornada.

Punts informals d’intercanvi

La Jornada Financoop serà un espai favorable a l’ intercanvi gràcies als punts de trobada informals a les pauses i a una clara identificació dels diferents públics assistents: cooperatives de mides i sectors diversos, altres empreses de l’economia social, institucions de foment del cooperativisme, administracions públiques, entitats financeres de base ètica, cooperativa i social i inversors.

La Xarxa Financoop 

La Jornada Financoop està organitzada per la xarxa del mateix nom, formada per institucions públiques i privades que impulsen i promouen l’accés al finançament i al capital a les empreses de l’economia social i cooperativa. La Fundació Seira coordina i dinamitza Financoop, formada per entitats financeres de base cooperativa, ètica i social, administracions públiques i institucions de foment del cooperativisme.

Si voleu més informació, escriviu a info@financoop.org

Temàtiques Finançament Any 2017