CA | EN

Els municipis promouen el Maig cooperatiu

28 abril 2017
El mes de l'economia social i cooperativa al Baix Llobregat. Els ajuntaments del Baix Llobregat participants al programa Municipi Cooperatiu, així com les entitats d’economia social i les cooperatives de la comarca, organitzen la segona edició de la convocatòria Maig Cooperatiu.

El Maig Cooperatiu és un cicle d’activitats de difusió de l’economia social i cooperativa amb propostes per a tots els públics que inclou actes divulgatius, xerrades, tallers o presentacions que van des de la difusió dels avantatges de l'opció cooperativa a propostes especialitzades, com ara la jornada de les cooperatives d'habitatge o la taula d'intercooperació. 

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya participa a diversos actes donant suport a la tasca de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat. Concretament, ens trobareu a les dues següents xerrades: 

La cooperativa, una aposta de futur
Lloc: Centre de Promoció Econòmica El Prat de Llobregat (c. Les Moreres, 48, El Prat de Llobregat)
Dimecres, 3 de maig, a les 12 h
Més informació: elprat.cat/economia

La cooperativa, un model per a emprendre
Lloc: Centre Can Maginàs (c. Hospitalet, 25 Sant Feliu de Llobregat
Dimarts, 23 de maig, de 10 a 12 h 
Cal inscripció prèvia: santfeliu.cat

A més, es podra veure les exposicions Memòria Històrica i Construeix un món millor: fem cooperativa. 

Consulteu el programa complet

Durant el mes de maig col·laborarem amb El Prat Ràdio per programar entrevistes a cooperatives de la comarca que donin a conèixer el seu exemple i trajectòria. 

 

Temàtiques Comunicació Any 2017