CA | EN

Gràcies Francesc!

17 juliol 2017
Encara impactats per la notícia de la mort de Francesc Martínez de Foix, amic, company i referent de tantes persones en l’àmbit del cooperativisme i la discapacitat intel·lectual, des de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ens sentim privilegiats per haver comptat amb el seu compromís i inspiració durant tots aquests anys. Estem al costat de la seva família, amics i del Grup Cooperatiu TEB en aquests tristos moments.

En Francesc era membre del Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya des de 2010 i darrerament havia entrat a formar part del nostre Consell Permanent. Més enllà dels seus càrrecs, destaquem i agraïm enormement la seva responsabilitat i implicació constant amb el moviment cooperatiu i els valors del cooperativisme i l’economia social.

Des de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya lamentem la seva pèrdua i ens posem al costat de la gran família del Grup cooperatiu TEB, així com d’aquelles entitats que en Francesc va impulsar com ara la Federació Catalana d’Esports amb Discapacitat (ACELL), Special Olympics Espanya i Special Olympics Catalunya, Federació Dincat, Associació Empresarial per a la Discapacitat i Fundació DKV-Integralia, entre d’altres.

Gràcies Francesc!

Temàtiques Comunicació Any 2017