CA | EN

Benvingudes!

30 agost 2017
Donem la benvinguda a set noves cooperatives que s'han incorporat a la Federació els mesos d'estiu!

Els mesos de juny i juliol han formalitzat la seva entrada a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, set noves cooperatives. Moltes gràcies per confiar en nosaltres i unir-vos a la xarxa de les cooperatives. Us les presentem a continuació i us convidem a donar un cop d'ull al cercador per conèixer totes les cooperatives federades.


Diari Jornada. Un nou mitjà cooperatiu veu la llum! Impulsat per un grup de periodistes de l'àmbit cultural i cooperatiu, el diari La Jornada és un mitjà de comunicació generalista i independent dels grans poders. A finals de la tardor, sortirà cada dia en paper i també serà actiu a internet. La campanya per formar-ne part, està oberta. 

Lexcoop. Situada a El Vendrell, Lexcoop és una cooperativa creada per ajudar les persones a que es reconeguin els seus drets de manera professional i assequible. Ofereixen serveis jurídics de qualitat adequats a les necessitats i possibilitats de les persones que busquen orientació i assessorament en temes legals.

Riuverd. Cooperativa d'iniciativa social dedicada a la integració i la formació sociolaboral de persones en situació d’exclusió social a través del conreu de productes hortícoles de qualitat i saludables, l’elaboració i venda de productes agroalimentaris, el cultiu d’herbes aromàtiques, serveis integrals de jardineria, i molts d'altres. 

Onlimitec: Conexión sin Límites, és una cooperativa de Montcada i Reixac que ofereix serveis d’informàtica online.

Som Gestió, és una jove cooperativa de treball creada amb el suport del programa de creació de cooperatives de la FCTC. S’ubiquen a El Prat de Llobregat i ofereixen assessorament comptable, laboral i fiscal a empreses.

La Llibreria Sendak de Barcelona, és un projecte cooperatiu que tot just arrenca. S’enfoquen a l’exposició i venda de llibres, jocs i joguines i marxandatge literari per a infants, joves i les seves famílies.

A Torredembarra s’ha constituït en forma de cooperativa El Raconet Artesà de la Torre, Sccl especialitzat en la venda i fabricació de rebosteria artesanal.

 

Temàtiques Comunicació, Cooperatives Any 2017