CA | EN

Acompanyament als conflictes

29 setembre 2017
Posem en marxa un projecte d'acompanyament a la gestió de conflictes per a cooperatives de treball que s'inicia amb un taller obert i la publicació d'una guia.

Una trobada oberta amb cooperatives interessades a treballar la gestió de conflictes és el punt de partida del projecte d’acompanyament i creixement als grups proposat per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. Es tracta de la segona edició d'aquest programa, que ja es va dur a terme el 2016. 

El projecte consisteix en un taller obert sobre gestió de conflictes que ha tingut lloc aquest divendres 29 de setembre amb la participació d'una dotzena de cooperativistes i la dinamització de Fil a l'agulla. La sessió de treball ha permès conèixer estratègies per a millorar les relacions i entendre els conflictes que formen part de qualsevol organització.

Com a part del projecte d'acompanyament a la gestió de conflictes hi ha previst intervencions específiques a cooperatives que ho sol.licitin. 

A més, s'ha editat una guia per a la gestió de conflictes que podeu consultar i descarregar.  

 

Temàtiques Federació Any 2017