CA | EN

La Federació s'adhereix a l'aturada

02 octubre 2017
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya s'adhereix a l'aturada general del 3 d'octubre. Condemnem els atacs i l'ús indiscriminat de la força contra la ciutadania durant la celebració del referèndum aquest diumenge.

La Federació de de Cooperatives de Treball de Catalunya s’adhereix a la convocatòria d’aturada general convocada per part d’entitats socials, polítiques i sindicats, en rebuig per les agressions policials viscudes diumenge 1 d’octubre amb motiu de la celebració del referèndum.

Des de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya condemnem els atacs intolerables i l’ús desproporcionat de la força per part de l'Estat en contra d’una ciutadania que, lliurement, exercia el seu dret de vot, el seu dret d’expressió i el seu dret a decidir durant el referèndum d’aquest diumenge 1 d’octubre.

Per tant, aquest dimarts 3 d’octubre la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya estarà tancada durant tot el dia. 

Temàtiques Comunicació, Cooperatives Any 2017