CA | EN

Ens visita el Comissionat d'Economia Social

18 octubre 2017
El Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, Álvaro Porro, ha estat aquest dimecres 18 d’octubre el convidat del consell rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Porro ha assistit a la reunió mensual del Consell Rector acompanyat de Ester Vidal, de la Direcció de serveis d'economia cooperativa, social i solidària a l'Ajuntament de Barcelona i de Emilia Pallas, Directora executiva de Barcelona Activa.  

Porro ha explicat la voluntat de l’Ajuntament d’enfortir el vessant més empresarial de l’economia social com un dels eixos de la seva actuació, recollida al Pla d'Impuls de l'economia social i solidària. Alvaro Porro ha insisitit en el paper fonamental que juga la Federació en tant que actor econòmic i social de la ciutat. Com a mostra, ha destacat la participació de la Federació a la trobada que l’alcaldessa Ada Colau va organitzar dimarts 17 d’octubre amb agents econòmics i socials. Així com el conveni de col·laboració entre la Federació i l’Ajuntament de Barcelona.

En l’àmbit de la contractació pública, Porro ha explicat que, per a l’Ajuntament de Barcelona, la contractació pública és una eina estratègica de política pública. Així mateix, el comissionat ha demanat a les empreses d’economia social i cooperativa solidesa i dimensió per afrontar reptes de futur.  

En tot moment Álvaro Porro ha posat en valor la voluntat de l’equip de govern de l’ajuntament d’estar a prop de l’economia social i ha reiterat que les portes estan obertes per a la Federació i les cooperatives. 

Temàtiques Economia Any 2017