CA | EN

Coneix noves cooperatives, coneix la Federació

30 octubre 2017
La trobada de les noves cooperatives federades reuneix cooperativistes molt creatius i amb ganes d'intercooperar.

Per segon any hem organitzat a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya una trobada per donar la benvinguda a les noves cooperatives federades. Es tracta d'una sessió molt especial organitzada a l'entorn d'un eix lúdic que facilita la interacció entre els assistents. 

Gairebé unes quinze cooperatives de sectors d'activitat ben diversos s'han posat mans a l'obra per dur endavant una creació conjunta en el marc de la trobada "Coneix noves cooperatives, coneix la Federació".

Liderada per la cooperativa Concep-t, la sessió buscava generar un espai per a interactuar entre cooperatives i amb la Federació. 

Mentre es realitzava la trobada, les persones assistents eren convidades a fer propostes a la resta d'assistents i a la Federació. Destaca les propostes de més espais d'intercanvi i intercooperació entre cooperatives.

Temàtiques Cooperatives Any 2017