CA | EN

Participem al Terrassa Cooperativa

31 octubre 2017
La presentació del programa Terrassa Cooperativa dóna el tret de sortida a gairebé quatre setmanes d'activitats de promoció cooperativa en aquesta ciutat, integrant del programa Municipi Cooperatiu.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya participa a l'organització de la setmana de l'economia cooperativa de Terrassa, un esdeveniment que durant gairebé un mes, del 5 al 30 de novembre, proposa 20 activitats per promoure el cooperativisme a la ciutat, integrant del programa Municipi Cooperatiu. 

A la presentació de l'esdeveniment van participar Guillem Perdrix, director de la Federació, així com Javier Domínguez, representant de la Xarxa d'Economia Social i Solidària a la ciutat, i Daniel Sàmper, tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació de l'Ajuntament de Terrassa. 

En paral·lel als actes programats, la Federació promou entrevistes a cooperatives terrassenques a la Ràdio Municipal i també un concurs radiofònic. A més, durant els propers dies organitzem diversos actes: 

Divendres 10 de novembre de 10.00h a 14.00h Formació Revisa el teu model de negoci
Edifici Vapor Gran Telers, 5, Passadís B, 2n pis 

Dilluns 13 de novembre 18.30h - 20.00h Debat-berenar Dones emprenedores: experiències a Terrassa Presentació de l'informe "Estudi de gestió democràtica, transparència, igualtat i conciliació". Centre Cívic Avel·lí Estrenjer Plaça de la Cultura, 5. 

Dijous 23 de novembre 10.00h - 14.00h Formació Màrqueting amb perspectiva social - Edifici Vapor Gran c/Telers, 5, passadís B, 2n pis

Descarregueu el programa complet

Temàtiques Cooperatives Any 2017