CA | EN

Cap de setmana cooperatiu al Raval

10 novembre 2017
Participem al festival comunitari, inclusiu i igualitari amb mirada de gènere al Raval

Ciutat Vella Cooperativa és una de les activitats que organitza el Festival Raval(s) aquest dissabte 11 de novembre amb el suport de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya per donar a conèixer iniciatives cooperatives del barri.

De la ma d'Impulsem sccl i Laboqueria sccl serem a la fira de cooperatives de Ciutat Vella.

El festival Raval(s) celebra la seva 15a edició entre el 9 i el 12 de novembre sota el lema “un festival lliure de sexisme”. Entre les propostes destaquen tallers orientats a l’alumnat dels centres d’ensenyament, centres oberts i casals del barri, concerts de diversos estils musicals, activitats familiars, danses i exhibicions de cultura popular, concerts de les corals del barri i de les escoles, un cercavila popular i un homenatge a les dones grans del Raval.

El Festival significa la culminació d’un procés de creació comunitari on entitats, col·lectius, equipaments culturals, associacions, centres educatius, artistes i veïnat s’uneixen per compartir, treballar i mostrar la gran diversitat i riquesa del Raval.

Podeu descarregar el programa o consultar-lo en el següent enllaç: https://issuu.com/cultura.tot.raval/docs/programa_ravals_17

Any 2017