CA | EN

Memòria Cooperativa a Sitges

21 novembre 2017
L'exposició sobre els origens del cooperativisme obre la Quinzena de l'Economia Social i Solidària de Sitges, un dels ajuntaments del programa Municipi Cooperatiu.

Compromès amb la difusió del cooperativisme, l'Ajuntament de Sitges organitza la Quinzena de l'Economia Social i Solidària, dues setmanes que agrupen activitats diverses a l'entorn del món cooperatiu. 

La Federació de Cooperatives de Treball, entitat impulsora del programa Municipi Cooperatiu del qual forma part Sitges, participa a la Quinzena amb l'exposició Memòria Cooperativa que recull el recorregut del cooperativisme des dels seus origens als nostres dies. La mostra es podrà veure al Mercat Municipal de Sitges del 20 de novembre al 5 de desembre 2017. 

A més, la Quinzena de l'Economia Social i Solidària acull la representació de l'obra L'Assemblea, de la cooperativa federada El Timbal, així com una jornada sobre Gestió d'Associacions i entitats sense ànim de lucre a la qual participa Ia cooperativa federada Facto Assessors. 

Trobareu la informació al web de l'Ajuntament de Sitges. 

 

Any 2017