CA | EN

Per una Catalunya cooperativa

05 desembre 2017
A les portes de les eleccions al Parlament de Catalunya, el 21 de desembre 2017, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya presenta als partits polítics una bateria de propostes per a mantenir i fer créixer un país cooperatiu.

A la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya sabem que Catalunya és cooperativa. Darrera d’aquesta afirmació hi ha més de 3.000 empreses cooperatives de treball de tots els sectors d’activitat econòmica, dimensions i orígens que, dia a dia, aposten per treballar, viure i relacionar-se en un marc de valors com la participació, la transparència, la gestió democràtica, la propietat compartida, el respecte pel bé comú i la voluntat de transformació social.

Els valors que defineixen la cultura empresarial cooperativa coincideixen amb el que cada dia més persones consideren essencial per al seu benestar en el món del treball.

Amb l’objectiu d’estendre l’abast del cooperativisme i augmentar el coneixement dels avantatges del model empresarial cooperatiu, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ha elaborat les següents propostes per als grups polítics que concorren a les eleccions al Parlament de Catalunya. 

CONSULTEU EL DOCUMENT DE PROPOSTES

Temàtiques Cooperatives Any 2017

Arxius Descarregables