CA | EN

Entrem a formar part del CESB

13 desembre 2017
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya s’incorpora al Consell Econòmic i Social de Barcelona en un ple que commemora els 25 anys de l’entitat municipal.

L’alcaldessa Ada Colau va presidir l’acte en el qual es va donar llum verda a la incorporació de tres entitats, entre elles, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. Amb aquesta invitació a participar al CESB, la Federació, representada a l'acte pel seu president, Perfecto Alonso, va ser reconeguda oficialment com a agent social i econòmic de la ciutat de Barcelona, juntament amb Pimec i la Federació de la Petita i Mitjana Empresa. 

L'ex-directora de l'Institut de la Dona i catedràtica emèrita de sociologia Marina Subirats és, a més, la nova presidenta del Consell Econòmic i Social de Barcelona (CESB).

A més, entren com a entitats observadores al CESB, la Taula del Tercer Sector, el Col·legi d’Economistes, la Cambra de Barcelona i la Fundació Barcelona Formació Professional, que van ser presents també a l’acte.

El Consell Econòmic i Social de Barcelona (CESB) és un òrgan consultiu i de participació de caràcter general que parteix de la representació d'interessos, en el qual participen els agents socials i econòmics més representatius de la ciutat de Barcelona. 

Any 2017