CA | EN

Ronda amb partits polítics de cara a les eleccions

15 desembre 2017
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ha començat la ronda de presentacions a formacions polítiques del document Per una Catalunya cooperativa destinat a inspirar el foment del cooperativisme entre els candidats a les eleccions del 21 de desembre.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ha començat la ronda de presentacions a formacions polítiques del document Per una Catalunya cooperativa destinat a inspirar el foment del cooperativisme entre els candidats a les eleccions del 21 de desembre.

Les propostes ja han estat presentades a Esquerra Republicana, Catalunya en Comú i els propers dies es farà també a la resta de formacions polítiques. 

Les propostes de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya se centren a ampliar  l’abast del cooperativisme i augmentar el coneixement del model empresarial cooperatiu. De forma regular, la quantitat de noves cooperatives creix a Catalunya any rera any i des de fa una dècada l’ocupació augmenta a les cooperatives. Actualment, hi treballen un 5% més persones que l’any anterior.

Descarregueu el document complet

Les mesures que la Federació de Cooperatives de Treball considera essencials que el nou govern tingui en compte se centren en la creació, la representativitat, la dinamització i l’enfortiment cooperatiu. 

Any 2017