CA | EN

IV Trobada de municipis cooperatius

27 febrer 2018
La IV Trobada de Municipis Cooperatius, organitzada per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, va reunir el passat 23 de febrer representants dels ajuntaments que formen part del programa de promoció cooperativa al territori.

La sessió de treball, que va durar tot el matí, va ser l’espai per presentar els resultats del programa, que avui compta amb 23 ajuntaments i un territori participant. En aquests municipis es concentren més de 1500 cooperatives de treball, aproximadament un 52% del total de cooperatives de treball de Catalunya. Durant 2017, el programa Municipi Cooperatiu ha impulsat 45 activitats per a promoure el cooperativisme al territori.

A més, la sessió va permetre conèixer tres experiències destacades com a bones pràctiques com ara el cas del Pla de dinamització de l’Economia Social impulsat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, la constitució del Consell Econòmic i Social de Badalona i el projecte d’incubadores i acceleradores d’economia social d’El Prat de Llobregat.

De forma conjunta, les persones assistents a la trobada van contribuir a la constitució del nou pla de treball per a 2018.

Van participar a la IV Trobada de Municipis Cooperatius els ajuntaments de l’Hospitalet del Llobregat, Girona, Sant Joan Despí, Navàs, Sant Cugat, Reus, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Badalona,  El Prat de Llobregat, Vilafranca, Sabadell, Vallirana, Manresa, Terrassa, Rubí, Viladecans, Sitges i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.  

Temàtiques Municipi Cooperatiu Any 2018