CA | EN

Ens visita el CESB

28 febrer 2018
La nova presidenta del Consell Econòmic i Social de Barcelona, Marina Subirats, va visitar aquest dimarts 27 de febrer la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, entitat que des de fa uns mesos és membre del Ple del Consell.

La presidenta del Consell Econòmic i Social de Barcelona, Marina Subirats, va presentar el Pla de treball de l'entitat per als propers mesos de cara a buscar punts en comú amb les línies d'acció de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. La visita de Subirats a la Federació va permetre intercanviar visions i coincidir en la voluntat que la Federació sigui referent d'economia cooperativa per al CESB a Barcelona. 

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya va incorporar-se al Consell el passat mes de desembre en un Ple presidit per l 'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. 

El Consell Econòmic i Social de Barcelona (CESB) és un òrgan consultiu i de participació, que parteix de la representació d'interessos, en el qual participen els agents socials i econòmics més representatius de la ciutat de Barcelona.  

Any 2018