CA | EN

#EnsAturem per la Vaga Feminista del 8 de març

07 març 2018
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya dóna suport a la Vaga Feminista del 8 de març. Aquest dijous, fem nostra la reivindicació del moviment feminista en l’àmbit internacional i #EnsAturem.

La nostra oficina estarà tancada tot el dia com una manera de transmetre el nostre rebuig al pes invisible que pateixen majoritàriament les dones, pel sol fet de ser-ho, en forma de desigualtats, discriminacions, precarietats i violències contra elles.

Malgrat que encara hi ha camí per recórrer, constatem que les cooperatives són empreses compromeses amb les dones, on es potencia la participació de totes les persones membres sense discriminació i es fomenta la conciliació i l’ocupació de qualitat. El 50% de les persones que formen les cooperatives de treball són dones. La participació de les dones als consells rectors i a les direccions de les cooperatives també supera el 50%, segons l’Estudi sobre gestió democràtica, transparència, igualtat de gènere i conciliació a les cooperatives de treball, publicat el 2016 per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Fem més grans les cooperatives i sumem-nos a la vaga feminista, aquest 8 de març. Juntes som més fortes!

 Consulteu el comunicat que ha fet l’Aliança Cooperativa Internacional sobre el Dia Internacional de la Dona.

Temàtiques Cooperatives Any 2018