CA | EN

Bones valoracions del Whatsapp com a Eina de màrqueting

31 maig 2018
El Cafè de la Federació dedicat a conèixer com utilitzar whatsapp com a eina de màrqueting atrau nombrosos cooperativistes i obté una alta valoració entre els assistents.

Amb més de 450 milions d’usuaris a tot el món, Whatsapp és una de les aplicacions de missatgeria instantània més populars. A Espanya és, de llarg, la més utilitzada i les entitats i empreses comencen a utilitzar-la com un canal de comunicació amb clients.

Per tal de conèixer de quina manera les cooperatives de treball poden fer els primers passos en aquest àmbit, vam organitzar el passat dimecres 30 de maig un Cafè de la Federació dedicat a Whatsapp com a eina de màrqueting.

L’experta en comunicació digital Silvia Llombart va liderar la sessió, que va generar molt d’interès i una elevada participació. Les valoracions de les cooperatives assistents van ser altíssimes, fins i tot demanant una segona sessió per aprofundir en el tema.

Així va ser la sessió:

 

Com és habitual, el contingut complet de la sessió del Cafè de la Federació estarà disponible al canal vimeo per a cooperatives federades.

La Federació compta amb un format extens de 3 hores que es fa per generar més coneixement dels temes més exitosos del Cafè de la federació.

Any 2018