CA | EN

Més cooperatives a la Federació

23 gener 2019
Durant 2018 augmenta un 32% la quantitat de noves cooperatives que s’han incorporat a la Federació. En total comencem l'any 2019 superant les 600 cooperatives i incrementant les oportunitats per connectar, créixer i compartir entre cooperativistes.

Un total de 62 cooperatives de treball de tots els sectors d’activitat econòmica, dimensions i ubicacions ha decidit el 2018 unir-se a la Federació per rebre orientació especialitzada i ampliar les seves oportunitats de connectar amb més cooperativistes.

Gràcies a la confiança que han mostrat, durant 2018, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ha augmentat un 32% la xifra de noves federades. Amb aquestes incorporacions, la nostra entitat supera les 600 cooperatives.

Les noves federades han valorat el fet de formar part d’una entitat que promou el cooperativisme, acompanya les empreses que l’integren en les diferents fases de la seva evolució i proposa ocasions per a relacionar-se. Una de les trobades que més interès genera entre noves federades és la trobada anual que es complementa amb sessions cada trimestre per presentar la Federació a les noves incorporacions.

L’augment de noves federades coincideix amb un creixement del 30% en la constitució de noves cooperatives de treball a Catalunya aquest 2018.

Any 2019