CA | EN

Publicat el Baròmetre Cooperatiu edició Barcelona

24 gener 2019
Per segon any es publica el Baròmetre cooperatiu edició Barcelona, un recull de les dades a partir de les respostes de les cooperatives que integren la Federació i que han respost a la nostra enquesta anual.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya presenta la segona edició del Baròmetre Cooperatiu, en la seva versió Barcelona, una proposta en la línia de promoure el coneixement de les cooperatives federades de la capital catalana. 

Les dades que presenta el Baròmetre Cooperatiu contribueixen a detectar canvis i tendències específiques a Barcelona, que es poden completar amb la versió completa del sector cooperatiu al Baròmetre amb Valor Social que han respost cooperatives federades de tot el territori.

Igual que la versió Catalunya, el Baròmetre cooperatiu edició Barcelona divideix la informació de les cooperatives segons quatre àmibits: societari, laboral, empresarial, així com de l'àmbit econòmic i financer. 

Es tracta de la segona edició del Baròmetre cooperatiu Barcelona, una publicació que compta amb el suport d el'Ajuntament de Barcelona, i que ha estat possible gràcies a la col.laboració de les cooperatives federades que participen a l'enquesta anual amb les seves respostes.

Temàtiques Federació Any 2019