CA | EN

Estem preparant l'Assemblea 2019

30 abril 2019
L'Assemblea de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya serà el dia 14 de juny. Ja us hi podeu inscriure!

Reserveu-vos el matí de divendres 14 de juny per participar a un dels actes més significatius de la nostra entitat on, entre d’altres, es presentarà la memòria social i econòmica i ens retrobarem entre cooperativistes. 

Ja us hi podeu inscriure


Aquest any volem que la nostra assemblea sigui un espai participatiu que permeti promoure idees i generar preguntes a la Federació. Per començar la jornada, us proposem 
una sessió de treball per tractar tres dels eixos amb els quals s'organitza el Consell Rector: territori i sector, creació i enfortiment i economies feministes. A partyir d'una metodologia dinàmica volem explicar-vos què fem a cada eix i recollir les vostres percepcions i propostes. 

Inscriviu-vos a la sessió de treball. 


ASSEMBLEA19: feu-vos escoltar

L'Assemblea és un espai en el qual tothom hi té veu. Si teniu dubtes, inquietuds o comentaris, no podeu assistir a l’assemblea o, simplement, preferiu avançar la vostra participació hem preparat dues fórmules per a escoltar-vos: 

Envieu comentaris, inquietuds o preguntes a l’Assemblea a través d’aquest formulari.

L’Assemblea és un espai en el que totes i totes els cooperativistes poden opinar. No us  quedeu amb ganes de preguntar i feu-nos arribar els temes que us agradaria tractar a la nostra trobada anual. També podeu fer preguntes al Consell Rector i a la presidència. Escriviu-nos abans del 15 de maig. El Consell Rector es compromet a respondre totes les preguntes rebudes, valorar les aportacions i, si s’escau, portar a l’Assemblea aquelles que consideri d’interès per al màxim de persones.

A més, aquest any, podreu seguir l’Assemblea en directe a distància i participar-hi a través del xat que mantindrem actiu per a les persones sòcies de les cooperatives. Serà molt útil conèixer prèviament la quantitat de persones interessades a fer us d’aquest espai interactiu per tal d’articular els recursos necessaris.

Seguiré l’Assemblea en streaming i podria participar al xat.

 

Us esperem a l’Assemblea 2019!

Temàtiques Assemblea Any 2019