CA | EN

10 mesures per cooperativitzar Tarragona

09 maig 2019
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya va presentar a quatre candidatures a l’Ajuntament de Tarragona les «10 mesures per cooperativitzar els municipis», amb l’objectiu d’impulsar una visió cooperativa per donar resposta als reptes de ciutat de cara a les eleccions del 26 de maig.

La representant del Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Sonia Cruz, es va reunir dimecres 8 de maig amb representants de les delegacions de Tarragona de la CUP, ERC, PSC i En Comú Podem.

Les «10 mesures per cooperativitzar els municipis» són un recull de propostes concretes que promouen la col·laboració amb les administracions, amb la perspectiva de les eleccions municipals del 26 de maig, entenent el cooperativisme i l’economia social com a agents de democratització econòmica municipal i de desenvolupament local transformador. Editades per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, les «10 mesures per cooperativitzar els municipis» s’expliquen també en un vídeo on cooperativistes donen a conèixer cadascun dels punts de la campanya.

A la ciutat de Tarragona existeixen més de 40 cooperatives de treball, entre les quals destaquem Combinats, dedicada a projectes culturals i d’entreteniment, Entra! ofereix serveis a les empreses i inserció laboral, Cerc@ fa tasques d’inserció socio-laboral, i Centre Solc d'educació especial.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya és l’entitat que promou el cooperativisme, acompanya i representa les empreses cooperatives de treball al nostre país.

Any 2019