CA | EN

El mètode Canvas

divendres, 31 maig 2013 - 2:00am
El proper 31 de maig de 8.30h a 10.00 h, Eduard Weenk, d'EADA, explicarà la nova metodologia per estructurar negocis

Si hi ha una eina que està causant sensació en el món de l'estratègia empresarial, aquesta és el Lean Canvas i Business Model Canvas. Es tracta d'una forma de dissenyar el nostre negoci de forma senzilla i visual per tal que no deixar de banda cap factor determinant a l'hora de fer-lo viable o millorar-lo.

Divendres 31 de maig de 08.30 a 10.00h, un nou Cafè de la Federació per descobrir com funciona el Lean Canvas, la nova metodologia per estructurar negocis. Ens acompanyarà Eduard Weenk, professor associat senior d'EADA en les disciplines de Operacions, Supply Chain, Direcció de Projectes i Emprenedoria.
 
El Cafè de la Federació és un espai gratuït d'intercanvi entre cooperatives on es tracten temes de gestió empresarial enfocats a la innovació.
 
Per assistir al Cafè de la Federació només heu de trucar a la Federació i confirmar la vostra participació amb Susanna Saldaña al telèfon 93 318 81 62 o per correu electrònic: susanna@cooperativestreball.coop 
Barcelona
Àmbit Café de la Federació Temàtiques Economia, Formació, Innovació Any 2013 Comarca Barcelonès