CA | EN

Enfortir les capacitat financeres del tercer sector

dimecres, 12 juny 2013 - 9:00am
Amb la participació de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

La Taula del Tercer Sector durà a terme la jornada ‘Finan’3. Enfortir les capacitats financeres del Tercer Sector Social’ el proper 12 de juny.  La jornada està adreçada a directius i gestors econòmics de les entitats socials de Catalunya.

A la tarda, la Federació de Cooperatives de Treball de Cataluya presentarà les ponència Capitalitzar-se per mitjà d'una cooperativa, a càrrec de Miquel Miró, i el projecte Grups d'Estalvi Solidari Territorials, a càrrec de Víctor Galmes.

Durant la jornada també s’abordaran diverses respostes a les mancances financeres del Tercer Sector Social, com recórrer a la intermediació financera, com utilitzar fórmules alternatives de finançament i com incrementar els fons propis d’una associació o fundació.

Dia: dimecres, 12 de juny de 2013
Hora: de 09.00 a 18.00 h
Lloc: Auditori ONCE. Gran Via, 400. 08015 Barcelona

Més informació i inscripcions: Enfortir les capacitatfinanceres del Tercer Sector Social

Barcelona
Àmbit Federació Temàtiques Agenda, Empresa Social, Finançament, Formació Any 2013 Comarca Barcelonès