CA | EN

Memòria Històrica: El somni viscut de la cooperació.

dijous, 2 maig 2013 - 2:00am a diumenge, 12 maig 2013 - 2:00am
Exposició sobre els orígens de la cooperació social en els darrers anys del segle XIX i el primer terç del XX

Coincidint amb el Dia Internacional del Treball, Esquerra Republicana de Catalunya - Prats de Lluçanès porta al poble l'exposició "MEMÒRIA COOPERATIVA", una exposició que ens traslladarà la idea principal que "amb la seva acció i forma d’organitzar-se, les cooperatives exemplifiquen l’existència d’una economia que impulsa unes relacions socials basades en la cooperació. Memòria cooperativa és una exposició sobre els orígens de la cooperació social en els darrers anys del segle XIX i el primer terç del XX."

Per obrir aquesta exposició, ERC-Prats organitza la xerrada "COOPERATIVISME ENFRONT LA CRISI", amb Josep Ginesta - treballòleg, director de l'Oficina de Treball de la UOC i professor universitari- el dijous dia 2 de maig a 2/4 de 9 del vespre a Cal Bach.

L'exposició es podrà visitar a Cal Bach en horari d'oficina i fins el 12 de maig.

Prats del Lluçanès
Àmbit Exposició Temàtiques Barri Cooperatiu, Història, Intercooperació Any 2013 Comarca Osona